HEAVENLY STARS AUSTRALIAN SHEPHERDS

 

 BESCHIKBAAR IN CO OWN / GAST GEZIN

 

  

Wij zoeken voor een red merle teefje van het nest van Izzy en Happy een co-owner / gast gezin. Woon je op een afstand van maximaal 30 minuten rijden bij ons vandaan en zou je het zien zitten dat jullie hondje beschikbaar blijft voor onze kennel, mee gaat op shows, en als ze uitgroeid zoals wij hopen, beschikbaar blijft voor de fok om zo onze lijn voort te zetten, neem dan vrij blijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

 

Wij zoeken voor een Blue merle teefje van 8.5 maand oud een co-owner / gast gezin. Zou je het zien zitten dat jullie hondje als alle gezondheidsonderzoeken later goed zijn, beschikbaar blijft voor de fok om zo onze lijn voort te zetten, neem dan vrij blijvend contact met ons op voor meer informatie. Minimale afstand is in geval van Yanous niet van belang, omdat ze niet mee hoeft naar shows.

 

 

 

************************************************


 Niet al onze honden leven bij ons,

maar in hun eigen geliefde familie,

en zijn nog beschikbaar voor ons,

op deze manier zijn wij in de mogelijkheid

om honden te houden

die interessant zijn voor ons fokprogramma.

Op dit moment hebben we nog honden beschikbaar beschikbaar voor een eigen huisje.

Bent u geinteresseerd

neem dan vrijblijvend contact met ons op

voor meer informatie.

 

We verwachten ook weer een nieuw nestje,

kijk op onze puppy pagina

 


Somethimes we have problems with our internet provider, if you dont get an answer within 1-2 days please contact me again.

 

*************************************************************************


Soms hebben we problemen met de internet provider en komen mijn emails niet aan, dus als je geen antwoord binne 1-2 dagen ontvangt, neem dan svp nogmaals contact met me op.

All pictures of this site are copyright of Heavenly Stars Australian Shepherds, and may not be taken without permission  |  info@heavenlystars.nl