Heavenly Stars  

Australian Shepherds & Miniature American Shepherds 

Training en Begeleiding 

Bent u op zoek naar een aussie puppy dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij kunnen u tevens begeleiden in de weg naar volwassenheid door de samenwerking met Raise Your Dog Training  in de praktijk maar ook online!

De Australian shepherd is (geluids) gevoelig, toch ook weer gehard, enthousiast, maar ook terughoudend, initiatief willen nemen, maar toch ook weer onzeker, alles willen regelen, overal wat van vinden, maakt dat het een complex karakter kan zijn, en zeer zeker niet geschikt voor elke baas, gezinssamenstelling en of leef omstandigheden.  Omdat wij steeds meer en jongere herplaatsers voorbij zien komen is de begeleiding in de weg naar volwassenheid erg belangrijk. Het word enorm onderschat en men krijgt meestal niet de juiste handvatten op de reguliere hondenscholen voor dit ras. Welke vooral gebaseerd zijn op je hond trucjes aanleren i.p.v. dingen die belangrijk zijn in het dagelijks leven. 

Tevens begeleiden wij ook baasjes van aussies, maar ook andere rassen, die niet van onze kennel komen, neem gerust een kijkje op de website van Raise Your Dog Training.

  

Raise Your Dog
Online Begeleiding Raise Your Dog
E-mailen
Bellen
Info